Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/completeofficedk_861/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
Andet - Complete Office
Ergonomi, funktionalitet og design

Andet

Det er de små detaljer, der gør hele forskellen på arbejdspladsen. At tilføje f.eks. et tæppe under mødebordet eller en flot og funktionel glastavle på væggen, giver et andet og mere personligt udtryk i indretningen. 

Hos Complete Office har vi et bredt sortiment af mange forskellige slags tæpper fra bl.a. Linie Design og Ruckstuhl. Tæpperne bidrager med en mere hyggelig stemning på kontoret eller i loungeområdet, samt giver rummet en varm atmosfære. Derudover har vi også et stort udvalg af andet kontortilbehør som knager, stumtjenere, papirkurve og tavler. Af tavler tilbyder vi både glastavler, kridttavler, svingtavler, mobile tavler og whiteboards til kontoret, som alle kan bruges i arbejdsmæssige situationer, hvor der f.eks. skal brainstormes og udarbejdes idéer. 

Vi tilbyder også diverse skranker, som er med til at øge udtrykket og funktionaliteten i receptionen eller i et stort kontorfællesskab. Vi leverer både standard skranker eller giver jer muligheden for at skræddersy skranken lige efter jeres behov.

Søger du en helt særlig kontorartikel, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive i kontaktformularen, eftersom vi kun viser et lille udsnit af vores sortiment her på hjemmesiden.