Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/completeofficedk_861/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
Vedligholdelse - Complete Office
Ergonomi, funktionalitet og design

Brugervejledning til Complete hæve/sænke bordInden brug:

  • Bordet må ikke udsættes for forhold med kraftig varme, fugt, vibration osv. 
  • Installationsvejledningen skal følges nøje.


Vigtig!  Nulstilling!
Inden bordet tages i brug, skal det ”NULSTILLES”. Tryk på ned-knappen til bordet er i nederste position. Slip knappen. Derefter holdes knappen inde i ca. 15 sek. Styreboksen, som er monteret under bordet, er nu nulstillet og bordet er klar til brug. Har strømmen været afbrudt, skal bordet altid nulstilles.
Afgiver styreboksen gentagende ”klik” uden at være i nederste position, kan det skyldes fejl i kredsløbet. Kontroller, at alle stik er korrekt monteret og gentag derefter nulstillingen.

Hvordan bordet betjenes:
Pil op/vip op – Bordet kører op
Pil ned/vip ned – Bordet kører ned

  • Hold piletasten/kontakten inde til bordet er i den ønskede position.
  • Lad ikke små børn komme i nærheden af bordet, når det betjenes.


Vedligeholdelse af el-stellet:
Regelmæssig aftørring med en fugtig klud (ingen organiske opløsningsmidler må anvendes). Undersøg jævnligt at alle forbindelser; kabler, stik og samlinger ikke sidder løse.

Advarsel:
Service og reparation af bordet skal udføres af uddannede teknikere.
Forsøg ikke at åbne eller få adgang til mekaniske og elektriske dele inde i arbejdsbordet – det er forbundet med fare!
Inden flytning af arbejdsbordet skal det køres i nederste position (OBS – klemfare) samt netslutning skal fjernes.
OBS – Det er forbundet med klemfare at køre med bordet. Det er brugerens ansvar, at der både ved opad og nedad gående kørsel ikke opstår klemfare for personer og genstande.

.

Vedligeholdelse

Træ

Det er i den første måned, at din bordplade patinerer mest. Det er derfor en rigtig god idé, at du i starten ofte flytter på permanente ting såsom tastatur, lamper m.m. På den måde undgår du ”mærker” på din bordplade.

Almindelig rengøring: Aftørres med en ren tør klud eller med en fugtig klud opvredet i rent vand og eftertørres omgående med en ren og tør klud.

Grundig rengøring: Rengøres med fugtig klud opvredet i sæbevand (1/10 dl Monel eller ¼ dl sæbespåner til 1 l vand) og eftertørres omgående med en ren og tør klud. Farvede mærker fra sko o. lign. fjernes bedst med renset benzin. Brandfare !Sørg for udluftning!

 

Linoleum

Almindelig rengøring: Rengøres med fugtig klud opvredet i varmt sæbevand (1/10 dl Monel eller ¼ dl sæbespåner til 1 l vand) og eftertørres med en ren og tør klud. Pletter forsøges fjernet straks.

Grundig rengøring: Rengøres med våd klud opvredet i varmt sæbevand (1/4 dl Monel eller sæbespåner til 1 l vand), eftervaskes med rent vand og tørres efter med en ren og tør klud. Pletter der ikke umiddelbart kan vaskes af, fjernes ved at fugte pladen med vand og påføre koncentreret Monel eller et neutralt rengøringsmiddel (PH-værdi 5-9).

Advarsel:
Skrappe rengøringsmidler inkl. brun sæbe og opvaskemidler må ikke anvendes. Brug aldrig cellulosefortynder, acetone eller klor/klorin til pletfjerning. Linoleum må ikke påføres olie eller linolie. Gummidupper og uglaseret keramik kan give ridser og pletter, der ikke kan fjernes. 

 

Laminat

Egenskaber:
Overfladen skal holdes udtørret, men er vedligeholdelsesfri, slidstærk og slagfast. I de mørke laminatfarver vil evt. ridser være synlige, da der over laminatets farvede lag ligger et lag hvidt, transparent melamin. Fedtede fingre ses mest på de mørke laminatfarver, hvorimod tryksværte er mest synlig på de lyse.
Er modstandsdygtig over for brændende aske, som tabes herpå (moderat plet efterlades).

Almindelig rengøring: Rengør med et universalt rengøringsmiddel opløst i varmt vand (1/10 dl til 1 l vand) og tørres efter med en tør klud. Pletter forsøges fjernet straks.

Grundig rengøring: Pletter, der ikke umiddelbart kan vaskes af, fjernes ved at fugte pladen med vand og påføre koncentreret universalt rengøringsmiddel. Eftervaskes med flere hold vand og eftertørres med en tør klud. Pletter efter spritskrivere fjernes lettest ved hjælp af almindelig husholdningssprit. Blyantskrift fjernes ved hjælp af et stykke blødt viskelæder. Visse kemikalier, blæk, stærkt farvende frugtsafter samt kaffe og te kan, hvis det sidder i længere tid på laminatet, give misfarvning, fordi farvepigmenterne binder sig til overfladen.

Vinduespudsemidler fjerner og forbygger fedtpletter på laminat. 

Advarsel:
Brun sæbe, sæbespåner, Monel og flydende opvaskemiddel (med plejemiddel) efterlader en fedtet overflade, der vanskeliggøre rengøring. Skurepulver og andre ridsende rengøringsmidler bør ikke anvendes, da slibemidlet fjerne det hårde melaminlag.