Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/completeofficedk_861/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
Hjemmearbejdspladsen - Complete Office
Ergonomi, funktionalitet og Design

Hjemmearbejdspladsen

Grundet Covid-19 er mange medarbejdere hjemsendt, for i stedet at kunne sidde i eget hjem, afskærmet fra sine kollegaer og potentielle smittekilder. Hjemmekontoret er derfor kommet mere i fokus og er blevet en del af hverdagen for de fleste. 

Hvad flere dog har overset angående deres nye hjemmearbejdsplads, er det manglende arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø i hjemmet er lige så vigtigt som på arbejdspladsen, da man i de fleste tilfælde tilbringer flere timer foran computerskærmen over flere dage. Ifølge arbejdsmiljølovgivningen er der nogle regler, som skal overholdes ved hjemmearbejde, hvis medarbejderen opfylder de opsatte krav i forhold til at arbejde hjemmefra – læs mere her.

For at opretholde det gode arbejdsmiljø og ergonomien på hjemmekontoret, har Complete Office udvalgt et par produkter, der kan være med til at fremme arbejdsforholdene i hjemmet. Vi kan bl.a. tilbyde hæve/sænkeborde både på ben og væghængt eller den smarte løsning Cubic fra Lanab, som er en komplet arbejdsplads, der nemt kan pakkes sammen og gemmes væk uden at optage for meget plads. Vi har desuden udvalgt nogle enkle og ergonomiske kontorstole, så hjemmearbejdspladsen bliver sundhedsmæssigt korrekt.

Se mere inspiration til vores ergonomiske kontorstole her.